
Kylling pho med entrecote
60 min
3 porsjoner
1
Middag
CD
Celin
Pho er en kjent vietnamesisk rett. Smaken er frisk, lett og comforting uansett sesong. Her er min studentversjon som ikke tar 5 timer og krever en hel høns! Entrecote kan ofc droppes om budsjettet ikke rekker til;)
Pho:
Kylling lår med bein og skinn
1 kg
Pho/kylling buljong
1 stk
Rock/vanlig sukker
1 stk
Fiskesaus
1 ss
Salt
1 ts
MSG
1 ts
Gul løk
1 stk
Gulrøtter
1 stk
Stjerneanis
6 stk
Kanelstang
1 stk
Korrianderfrø(valgfritt)
0.5 håndfull
Ingefær
2 skive
Kokende vann
0.75 liter
Entrecote
100 gram
I skålen og topping:
Pho nudler
0.5 pakke
Bønnespirer
1 pose
Vårløk
1 stk
Korriander
0.5 stk
Thai basil
1 stk
Hoisin saus
1 ss
Lime
1 stk
Thai chilli
1 stk