Kylling pho med entrecote

Kylling pho med entrecote

60 min

3 porsjoner

1

Middag

CD

Celin

Pho er en kjent vietnamesisk rett. Smaken er frisk, lett og comforting uansett sesong. Her er min studentversjon som ikke tar 5 timer og krever en hel høns! Entrecote kan ofc droppes om budsjettet ikke rekker til;)

Pho:

Kylling lår med bein og skinn

1 kg

Pho/kylling buljong

1 stk

Rock/vanlig sukker

1 stk

Fiskesaus

1 ss

Salt

1 ts

MSG

1 ts

Gul løk

1 stk

Gulrøtter

1 stk

Stjerneanis

6 stk

Kanelstang

1 stk

Korrianderfrø(valgfritt)

0.5 håndfull

Ingefær

2 skive

Kokende vann

0.75 liter

Entrecote

100 gram

I skålen og topping:

Pho nudler

0.5 pakke

Bønnespirer

1 pose

Vårløk

1 stk

Korriander

0.5 stk

Thai basil

1 stk

Hoisin saus

1 ss

Lime

1 stk

Thai chilli

1 stk